ТехнологииВградени компоненти на пелетна камина  с водна риза Evelyne Idro1. Херметически затворен резервоар за пелети

2. Последно поколение керамична запалителна свещ

3. Самопочистваща се горелка

4. PWM циркулационна помпа

5. Електронна платка за контрол

6. Wi - Fi термостат

7. Тангенциален вентилатор за издухване на топъл въздух в помещението където е монтирана камината

8. Сонда в горивната камера за контрол на горенето

9. Последно поколение дистанционно управление с вграден термостат
Мобилни приложения:

TOTAL CONTROL

TOTAL CONTROL е приложение за смартфон, таблет или компютър, което ви позволява да наблюдавате и управлявате пелетните продукти на La Nordica-Extraflame, дори когато сте далеч от дома, но имате връзка с интернет.
Как работи: Total Control е приложение, което ви позволява да имате връзка в реално време с вашата пелетна камина чрез помощта на интернет връзка. С изтеглянето на безплатно приложение, вие превръщате мобилният си телефон или компютър с достъп до интернет в иновативна платформа за контрол и наблюдение на вашата La Nordica-Extraflame домашна отоплителна система на пелети. Благодарение на Wi-Fi модулът, съвместим допълнителен аксесоар, който трябва да бъде свързан към пелетната ви камина, тя става управляема и онлайн достъпна чрез интернет връзката на вашия дом.

Къде да го изтеглите:
Приложението Total Control е достъпно на 17 езика за устройства с операционни системи Apple или Android. То също може да се използва и на компютър чрез уеб приложението. Може да изтеглите версията съвместима с вашите устройства още сега:


https://itunes.apple.com/app/total-control-la-nordica-extraflame/id1010656330?mt=8https://play.google.com/store/apps/details?id=com.extraflame.android.wifi
https://totalcontrol.extraflame.it/frontend/


Характеристики: Приложението Total Control, благодарение на своя семпъл и лесен за употреба дизайн, ви позволява достъп и контрол на редица функции на вашата пелетна камина или котел, като включване/изключване на уреда, регулиране на мощността, температурата, настройка на седмично програмиране и др.
EASY ACCESS


Управлявайте вашата пелетна камина чрез обикновено текстово съобщение SMS, благодарение на приложението EASY ACCESS


Как работи: Easy Access е приложение за смарт телефон, което използва технологията на кратко съобщение, за да ви даде възможност да управлявате функциите на пелетната си камина от разстояние. Благодарение на GSM модула, свързан към вашата камина или котел с обикновена SIM карта, вие винаги сте свързани с вашият уред.Къде да го изтеглите:
Easy Access е на разположение безплатно от онлайн магазините за приложения на устройства с операционна система Apple, Android и Windows Phone. Изтеглете версията съвместима с вашето устройство още сега.


http://46.229.84.157/new/form.php?lingua=en
https://play.google.com/stor/apps/details?id=com.nordica.android.extraflamehttps://www.microsoft.com/en-en/store/apps/easy-access-la-nordica-extraflame/9nblgggxwfkq


Характеристики: Easy Access е приложение, предназначено да ви позволи лесно да управлявате редица функции на вашата пелетна камина, като включване и изключване на уреда, регулиране на мощността и температурата, проверка на работните настройки. Нещо повече, при въвеждане на телефонния ви номер като контакт, може да получавате известия в реално време в случай на каквито и да било аларми, като уведомление за ниско ниво на пелетите в резервоара и др.