За Нас

Фирма „СИНХРОН” ООД със седалище гр. Пловдив и собствена производствена база на площ от 10 000 квадратни метра в с. Рогош, област Пловдив е регистрирана 1997г. от съдружници работили години наред в дървопреработвателният сектор.

Основната дейност на фирмата е изработка и търговия на суров и сух фасониран иглолистен дървен материал. В цеховете на предприятието месечно се произвеждат между 1 000 и 1 200 кубични метри, различни фасонирани материали с дължина до 6 метра, от които една част се реализират в собствени търговски бази в страната, а друга част на пазари в Гърция, Турция и Италия.

От самото създаване на фирмата, продукцията и се търси както на вътрешните така и на външните пазари. С цел за ритмично снабдяване на суровина за производство са закупени и използват високо проходими автомобили включително 8х8 с което се осигурява доставката на суровина през цялата година.


През 2006 година фирмата инвестира и конструира една от най-големите фабрики за дървесни пелети в България - АХИРА АД www.ahira.eu, чиято продукция се отвърди с добро качество не само на вътрешни, но и на външните пазари. 


Втора по значимост търговска дейност е внос и търговия на пелетни камини и котли специализирани в изгарянето на дървесни пелети. Вече повече от 8 години фирмата има търговски отношения и договори с водещи производители от Италия и Белгия за реализацията на продуктите им в България.